Wild Life Trendcollectie – dé trend van dit najaar

Wild life trendcollectie

Wild life trendcollectieVan de perfecte basis office look tot een knallende ultimate party look. De nieuwe LOOkX Make up trendcollectie ‘Wild life’ is oneindig veelzijdig.

Deze collectie is geïnspireerd door de natuur, in het bijzonder de kleurencombinaties van de landschappen in Zuid-Afrika. Jij kunt prachtige passende looks creëren met deze producten met aardetinten, terwijl jouw huid als bonus extra verzorging krijgt.

 

Oogschaduw
LOOkX Eyeshadow: De oogschaduws zijn hoog gepigmenteerd en bevatten vitamine E en bijenwas ter verzorging en bescherming van de tere huid rond de ogen.

 

LOOkX Creamy eyeshadow Desert is een vloeibare waterproof oogschaduw die ook als oogschaduw primer te gebruiken is. Het blijft langdurig zitten zonder zich op te hopen in de plooitjes: ideaal bij hangende of verslapte oogleden. De formule bevat speciale parelpoederextracten die een verzorgende, verzachtende werking hebben en huidveroudering tegengaan.


LOOkX Exclusive eyeliner
is een waterproof oogpotlood op basis van special kleurpigmenten die direct voor een optimale, metallic matte dekking zorgen.
Dankzij de Smarttouch gripzone ligt hij lekker in de hand en de zachte textuur van de eyeliner laat zich gelijk na het aanbrengen gemakkelijk blenden.
Houd je meer van een strakke lijn? De punt van dit potlood kun je slijpen wanneer je de onderkant van de eyeliner verwijdert, zo blijft hij scherp voor een snelle perfecte eyeliner.

LOOkX Mascara Boost+ zorgt niet alleen voor volume maar bevat een verzorgend booster complex, voor écht verlengde en dikkere wimpers. Dagelijks gebruik verhoogt het natuurlijke groeitempo van de wimperhaartjes, waardoor ze langer en voller worden. De wimpers voelen soepel aan en zijn gegarandeerd klontjesvrij.

Lippen
Deze collectie bevat twee hoog gepigmenteerde crème lipsticks waaronder een matte versie én een heldere lipglos met parelpigmenten. De lipsticks en lipgloss kunnen los van elkaar gedragen worden, maar ook over elkaar voor een opvallende lip make-up. De formules bestaan voor 85% uit voedende ingrediënten, zoals wonderboomolie en vitamine E, waardoor jouw lippen soepel aan blijven voelen.

Poeder
LOOkX Natural velvet mineral powder is een finishing powder met talgabsorberende deeltjes. Het fixeert je foundation en matteert glimmende zones. Het biedt direct bescherming biedt tegen verouderende vrije radicalen, onder andere met de krachtige antioxidant vitamine E.