0479805129
contact@jolini.be
Hundelgemsesteenweg 1004 -
1006, 9820 Merelbeke

Algemene voorwaarden

Home | Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Overzicht

Welkom bij Jolini Hair & Beauty Boutique. Door onze website te bezoeken en/of een aankoop te doen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden gelden voor alle gebruikers van de site, inclusief bezoekers, klanten en anderen die content bijdragen.

Voorwaarden Onlinewinkel

Om onze site te gebruiken, moet je meerderjarig zijn of toestemming hebben van een meerderjarige. Gebruik onze producten niet voor illegale doeleinden. Bij schending van deze voorwaarden beëindigen we direct je toegang tot onze diensten.

Algemene Bepalingen

We kunnen onze diensten aan iedereen weigeren en wijzigingen aanbrengen zonder kennisgeving. Je mag onze dienst niet kopiëren of doorverkopen zonder toestemming.

Nauwkeurigheid van Informatie

We zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste of verouderde informatie op onze site. Gebruik de informatie als algemene richtlijn.

Prijzen en Diensten

Onze prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. We behouden ons het recht voor om onze diensten te wijzigen of te stoppen zonder voorafgaande kennisgeving.

Producten en Diensten

Sommige producten zijn alleen online beschikbaar en kunnen beperkt zijn. We doen ons best om kleuren en afbeeldingen nauwkeurig weer te geven, maar kunnen dit niet garanderen. We behouden ons het recht voor om de verkoop van producten te beperken en producten op elk moment te wijzigen of te stoppen.

Facturering en Accountgegevens

We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te beperken. Zorg ervoor dat je juiste en volledige account- en betalingsgegevens verstrekt.

Optionele Tools

We kunnen toegang bieden tot tools van derden, maar zijn niet verantwoordelijk voor deze tools. Gebruik ze op eigen risico.

Koppelingen van Derden

Onze site kan koppelingen bevatten naar websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of diensten van deze websites. Klachten over producten van derden moeten naar die partijen worden gestuurd.

Reacties en Feedback

We waarderen je feedback en kunnen deze gebruiken zonder compensatie aan jou. Stuur geen onwettig, beledigend of obsceen materiaal.

Persoonsgegevens

Ons privacybeleid regelt hoe we persoonsgegevens verzamelen en gebruiken. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wijzigingen van Algemene Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om de Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Controleer regelmatig deze pagina voor updates. Als je de website blijft gebruiken na wijzigingen, betekent dit dat je akkoord gaat met de nieuwe voorwaarden.

Terugbetalingen

Artikelen kunnen vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd of terugbetaald worden. Voor problemen met een artikel, neem binnen 72 uur contact op via mail.

Contactgegevens

Voor vragen over de Algemene Voorwaarden, neem contact op via mail.