0479805129
contact@jolini.be
Hundelgemsesteenweg 1004 -
1006, 9820 Merelbeke

Huid en lichaamsverbeteringen

Home | Over ons | Huid- en lichaamsverbeteringen

Cocoon Deluxe

De Cocoon Deluxe is de nieuwste parel van ons salon. Dordat je lichaam opwarmt in een gesloten ruimte, ben je aan het sporten in de cocoon zonder iets te doen. Het is een totaalervaring die inzetbaar is voor verschillende doeleinden:

⁃ afslanking en versteviging: calorieën verbranden zonder iets te doen.

⁃ spier- en gewrichtspijnen, artrose, hernia’s, chronische pijn en zorgt voor een betere herstel van de spieren na het sporten. 

⁃ een betere flexibiliteit

⁃ een fitnessprogramma volgen terwijl je geniet van warmte en massage

⁃ vochtophouding verminderen

⁃ een betere bloeddoorstoming

⁃ je lichaam volledig detoxen, dit gaat dus ook helpen wanneer je van een verslaving af wil geraken

⁃ meditatie, dit neemt je stress weg, geeft een mentale rust en zorgt voor een betere slaap 

⁃ mensen die last hebben van een depressie of een burn-out

Dermalux LED

De dermalux LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED technologie. Vanaf de eerste behandeling krijgen de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een kuur betere en vooral langdurige resultaten opleveren door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en herstelprocessen te activeren. Led bevordert de celvernieuwing en is de oplossing voor tal van huidproblemen zoals: veroudering, acné, rosacea, eczeem, psoriasis en brandwonden & PDT. Het is de perfecte ondersteuning voor elke andere medische huidbehandeling omdat LED het herstelproces bespoedigt en het resultaat opmerkelijk verbetert.

Hiervoor maken we gebruik van 3 lichtkleuren:

 • Rood licht geeft cellen en hun onderdelen weer energie, laat deze weer optimaal werken. Verder verhoogt het de hydratatie van de huid, stimuleert collageenproductie, werkt anti-bacterieel, vermindert fijne lijntjes en rimpels, kalmeert roodheid en irritatie.
 • Onzichtbaar NIR licht optimaliseert de werking van de celmembranen, verbetert de celcommunicatie, versnelt het genezingsproces van de huid met 80 %, stimuleert elastine, vermindert pigment, voorkomt littekens enz.
 • Blauw licht werkt anti-bacterieel en specifiek bacteriedodend op de P. Acnes bacterie. Verder is het sebum regulerend en heeft het positieve effecten op psoriasis, eczeem en dermatitis.

Nanopore Microneedling

De nanopore microneedling is een behandeling waar huidverbetering centraal staat. We gebruiken hiervoor fijne naaldjes die gaatjes prikken in de huis om via deze weg een serum binnen te sluizen. Deze methode zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine verhoogt wordt waardoor de huid steviger wordt.

Voor het beste resultaat voor de gehandeling van rimpels, striemen, oppervloakkige littekens, verwijde porien, rosacea, passieve acnté is een kuur van 6 beurten aan te raden.

Venus Versa: IPL – permanente ontharing

Door middel van de hoogenergetische IPL lichtflitstechnologie wordt de melanine in ongewenste haren opgewarmd tot ca 70° waardoor de groeicellen van de haren vernietigd worden en de haartjes worden verwijderd. Dankzij de sterke koelingssteen, ingebouwd in het toestel wordt de pijn tot het minimum gereduceerd.

 Aqua renew

Aqua Renew is de meest recente techniek in de esthetische technologie om de huid te peelen, te verfijnen en te hydrateren in 1 behandeling. Het beste resultaat bekom je door te beginnen met de ‘droge’ diamond dermabrasie, gevolgd door de krachtige hydratatiebehandeling met fijne huidpolijsting.

Hij is uitermate geschikt voor een onzuivere huid, vale huid, anti-aging, zwarte punten, dehydratatie, pigmentvlekken, lijntjes en rimpels, verstopte poriën en zonbeschadigde huid.

Venus Swan

De Venus Swan is een toestel die zorgt voor een face- and bodylift zonder te moeten snijden. Hiervoor gaan we te werk in een kuurvorm, om de huidveroudering tegen te gaan, maar ook om verslapping van de huid, rimpels, een dubbele kin, expressielijntjes en oogvochtwallen te verminderen.Bij het lichaam kunnen we je hierbij helpen door huidverslapping, vetophopingen, cellulitis en versteviging van de heupen.Het is een ontspannende en pijnloze behandeling met mooie resultaten. Dit is ook mogelijk in combinatie met de Ballancer.

 Ballencer

De Ballencer bestaat uit een boven en onderstuk die zorgt voor de lymfedrainage van het lichaam. Ook een aanrader voor zwanger vrouwen die last hebben van gezwollen voeten!

Dit toestel is aan te raden in kuurvorm.

De resultaten die u kan verwachten tijdens en na de behandelkuur:

 • Voorkomen en verminderen van cellulitis
 • Volume vermindering van benen, buik, bips en armen
 • Omvangvermindering bij zwaarlijvigheid
 • Voorkomen en soms elimineren van lichte spataderen
 • Versteviging, verjonging en verstrakking van de huid
 • Stressvermindering en sportregeneratie
 • Voorkomen en behandelen van lipodeem, zware benen en pijnvermindering na lang rechtstaan
 • Verbetering van de behandelresultaten in combinatie met de venus swan

De Ballencer is ook mogelijk te combineren met gelaatsverzorgingen, en je krijgt prachtige resultaten met de micro-massagebroek en afslankgell voor thuis gebruik.