0479805129
contact@jolini.be
Hundelgemsesteenweg 1004 -
1006, 9820 Merelbeke

Onze Diensten

Home | Diensten

Onze Diensten

Sinds september 2015 hebben wij, Lizzy en Nicky, de stap genomen om jullie van kop tot teen te verzorgen. Toen waren we actief in onze kleinschalige chalets. Vanaf dag één hadden we een droom, een groot salon waarin we al onze diensten konden combineren.

In oktober 2020 hebben we samen de eerste steen gelegd van het nieuwe pand. Twee jaar later is het eindelijk zover. Wij mogen jullie verwelkomen in het nieuwe salon waar we de combinatie van Hair, Beauty en Boutique aanbieden. Je kan hier combineren naar hartelust en genieten van onze schoonheidszorgen bij Lizzy. Zij staat als schoonheidsspecialiste in voor de lichaamsverzorging met als specialisatie huid- en lichaamsverbetering, huidverjonging en permanente ontharing. Naast deze specialisaties kan je hier ook terecht voor het klassieke gamma in de sector.

Daarnaast is Nicky actief als gepassioneerd kapster. Zij zal jouw look volledig afwerken.

In oktober 2022 ging het nieuwe pand open en voegen we er ook nog het gedeelte Boutique aan toe. In onze Boutique kan je terecht voor mooie accessoires én zijn wij officiële verdeler van Ligna Vita. Wij staan je bij en coachen jou naar het ideale gewicht en het juiste voedingspatroon.

Ben je benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Wij kijken er alvast naar uit om jou te leren kennen.

Tot binnenkort,

Lizzy en Nicky