Beauty

Hair & Beauty Jolini

Beauty

Jolini Hair & Beauty maakt jou mooi van top tot teen, wij kiezen voor de combinatie van schoonheidsinstituut met kapsalon, dit omdat wij telkens gaan voor het totaalpakket van verwennerij.

Bij Jolini Beauty kan je terecht voor iedere soort schoonheidsbehandeling, mooie nageltjes, een ontspannende massage, verzorgde voetjes of een zalige gelaatsverzorging, wij bieden het allemaal.

Naast de klassieke behandelingen zetten wij ook volledig in op huid- en lichaamsverbetering. We geven advies op maat en kiezen steeds voor de beste productmerken zoals Lookx, Dr. Rimpler en Mesoestetic.

Jolini kiest telkens opnieuw voor kwaliteit en expertise. Hiervoor maken wij gebruik van verschillende toestellen zoals de Venus Swan, de Dermalux Led, de Nanopore Microneedling, de Ballancer, de Venus Versa, de AquaRenew en de Cocoon Deluxe. Om deze toestellen te kunnen gebruiken volgt onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste, Lizzy, jaarlijks verschillende opleidingen en bijscholingen met betrekking op huid- en lichaamsverbetering. Deze opleidingen in combinatie met haar ervaring in huidproblematieken zorgen ervoor dat ze steeds op maat advies kan geven. Ze gaat aan de slag met ieders huidtype en werkt samen met u naar het beste resultaat.

Ben je die rimpeltjes en oneffenheden ook beu, zou jij graag ook afslanken op een ontspannende manier, maak dan snel jouw afspraak bij Jolini Beauty.

 

Prijzen

I believe in manicures. I believe in overdressing. I believe in primping at leisure and weiring lipstick - Audrey Hepburn-