0479805129
contact@jolini.be
Hundelgemsesteenweg 1004 -
1006, 9820 Merelbeke

age element firming eye controur

75,00

Liftende oogcrème

Mesoestetic – Age Element Firming Eye Contour

Crème met verstevigend effect voor de oogcontour. Oogcontourcrème met intensief verstevigende werking met liftend effect op het bovenste ooglid. De formule geconcentreerd in verstevigende actieve ingrediënten verzacht gepigmenteerde donkere kringen en expressielijnen. Het bevat een keramische applicator die zorgt voor een koud effect dat het tensoreffect van de formule versterkt en een jeugdiger en uitgerust uiterlijk onthult.

De formule versterkt met biopolymeren oefent een intensief opspannend effect uit, waardoor expressielijnen worden verminderd en het bovenste ooglid wordt gelift. Het zijdeboomextract vermindert het verschijnen van wallen.Gel-crèmetextuur aan te brengen met de koude keramische applicator met een opwaartse massage op het bovenste ooglid om een liftend effect te verkrijgen en dit effect te versterken.

Gebruik

Twee keer per dag, ’s ochtends en’ s avonds. Masseer de keramische applicator om een ​​koud effect te krijgen en de liftende werking van het ooglid te versterken. Aanbrengen na het serum en voor de behandelingscrème en/of zonnecrème.

Huidconditie

  • huidveroudering
  • beginnende huidverslapping

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “age element firming eye controur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *