Hair

Hair & Beauty Jolini

Hair

Jolini Hair & Beauty Boutique maakt jou mooi van top tot teen, wij kiezen voor de combinatie van schoonheidsinstituut met kapsalon, dit omdat wij telkens gaan voor het totaalpakket van schoonheid.
Bij Jolini Hair kan je terecht voor elk kapsel, passende bij iedere gelegenheid. Kort of lang? Krullend of sluik haar? Officieel voor een evenement of iets wilder voor een feestje? Wat je ook wenst, wij zorgen ervoor dat iedereen stralend de dag doorbrengt. Jolini kiest voor kwaliteit en hiervoor gebruiken we steeds de beste producten.
Efficiëntie en snelheid is voor ons enorm belangrijk, daarom kiest onze gediplomeerde kapster Nicky er steeds voor om op afspraak te werken. Op die manier verlies je weinig tijd en ben je altijd snel aan de beurt, gedaan met lange wachtrijen aan de wasbak!
Naast onze activiteiten in het salon bieden wij ook de service ‘aan huis’ aan, dit voor speciale gelegenheden zoals een trouw, communie,… Een snelle en persoonlijke aanpak, dat is ons motto!
Maak vandaag nog jouw afspraak bij Jolini Hair.
Prijzen

I think that the most important thing a person can have - next to talent, of course - is her hairdresser. -Joan Crawford-